A legjobb felhasználás érdekében az oldal cookie-ket használ.Bővebben a cookie-ról az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Termékek Menü

Szerpentin kalcit karkötő

3.600 Ft
Cikkszám: 1734
Szállítás: 2019. január 23.

 

Gyöngy méret: 0.8 cm

Válasszon méretet!

Körméret:

Leírás és Paraméterek

8mm-es Szerpentin kalcit ásvány golyós karkötő speciális gumis damilra van fűzve, fém köztes díszítéssel.

Amit a Kalcitokról tudni kell:

A kalcitok sokféle színben fellelhetők, színtelen, fehér, sárga, barna, vöröses, kékes, fekete. A kalcit, ahogy a neve is mutatja jórészt kalciumból áll, amely a leggyakrabban előforduló ásványi anyag az emberi szervezetben.

A Kalcit ásvány testi lelki hatásai:

A narancskalcit pozitív energiáját használhatjuk a szexualitás és kreativitás magasabb szintjeinek eléréséhez. Ezen felül érzelmi kiegyensúlyozó hatása van, segít félelmeink leküzdésében. Hangulatfokozó hatással bír, segít túllendülni mélyebb hangulati pontjainkon, ahogy narancs színével napsütötte hangulatot teremt maga körül.

A kalcium, amely a kalcit fő alkotórésze, szükséges a véralvadáshoz, az idegrostok fejlődéséhez, a szabályos szívveréshez, illetve segíti a vas felszívódást a szervezetben. Ezen felül hatásos a csontozattal és ízülettel kapcsolatos problémák kezelésében, mint pl. csonttörés, csontritkulás, hátproblémák, ízületi gyulladás. Használhatjuk vastagbélbetegségek, szívpanaszok, körömbetegségek estében is. A kalcit erősíti az immunrendszert, emlékezetünket; megelőzi a mészhiányt, fogszuvasodást.

Segíti személyes fejlődésünket, egy lépéssel közelebb visz a bölcsességhez. Ezen felül úgy tartják, a narancskalcit világosságot teremt.

A temék egyedi kézzel készült kézműves ékszer.

Keresés