A legjobb felhasználás érdekében az oldal cookie-ket használ.Bővebben a cookie-ról az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

 

A divat változik, a stílus örök.   Coco Chanel

Napjainkban a legnépszerűbb kiegészítők a karkötők és a nyakláncok.

Célunk a vevők igényeinek maximális szem előtt tartása, fontos, hogy nálunk mindenki úgy érezze, megtalálta, amit keresett.

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre,  hogy szélesebb rétegekhez is eljussanak a divatos, megfizethető karkötőink és láncaink. Ugyanakkor szeretnénk megőrizni az egyediséget is. Szeretjük a kihívásokat, így szívesen kiszolgáljuk az egyedi ötlettel érkező vásárlókat is. 

Minden ékszer tartozik valakihez, mert minden ékszernek története van. Az nyújtja a legnagyobb boldogságot a munkám során, amikor csillogó szemeket látok és az ékszer megtalálja, azt akinek a legnagyobb öremet szerzi.

Büszke vagyok arra, hogy jeles eseményeken, vagy csak úgy a hétköznapokon viselik az általam gyártott karkötőket, láncokat.

Az ékszerekkel ki tudjuk hangsúlyozni öltözetünket, szebb lesz külsőnk, kiemelhetjük vagy akár el is rejthetjük egyes testrészeinket.​ Minden alkalomnak megvan a megfelelő ékszere. Bármikor lehetünk elegánsak, trendik, vagy sportos külsőt is kaphatunk viseletükkel. Sokszor már egy-két darabbal elérjük a kívánt eredményt. Az általunk készített ékszerek nem csak a hétköznapi viselet kiegészítőjeként szerepelhetnek.

Valamennyi karkötőnk és láncunk saját kézzel gyártott darab, és minden darabban benne van szívünk, lelkünk egy darabja.

MyCreative

Képek a csapatról:

                                                                                                                                 

 

                                              

 

 

 

Keresés